Web Analytics Made Easy - Statcounter

بین الملل تابناک/ تحولات خاورمیانه: نشست کاری ایران و کره جنوبی درخصوص پول‌های بلوکه‌ شده، هک دوربین‌های یک مرکز حساس نظامی در فلسطین اشغالی توسط «عصای موسی»، تعلیق کمک‌های نظامی آمریکا به مصر، افشاگری نفتالی بنت درباره تهدید شدنش توسط نتانیاهو و توضیح رسانه امنیتی عراق درباره حمله راکتی به فرودگاه بغداد، از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های مرتبط با خاورمیانه در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نشست کاری ایران و کره جنوبی درخصوص پول‌های بلوکه‌شده

بعد از دیدار معاونان وزرای خارجه ایران و کره جنوبی در اتریش و گفت‌وگو درباره اموال بلوکه‌شده تهران در بانک‌های سئول، اکنون برخی منابع از ادامه پیدا کردن مذاکرات دو طرف خبر می‌دهند.

منابع مطلع به خبرگزاری «یونهاپ» گفتند، مقام‌های سئول و تهران در حال برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست کاری در ماه آینده میلادی، جهت بحث درباره اموال مسدود ایران در بانک‌های کره جنوبی هستند.

یونهاپ به نقل از این منبع آگاه، که نام و سمتش فاش نشد، نوشت: «کره جنوبی و ایران قصد دارند ماه آینده در سئول رایزنی‌هایی را در سطح کاری برگزار کنند تا راه‌های حل اختلافات چند ساله بر سر دارایی‌های مسدود شده تهران در این کشور تحت تحریم‌های آمریکا را بررسی کنند.»

بر اساس این گزارش، مقامات سئول می‌گویند که کارگروه‌های پیشنهادی قرار است پس از اینکه تحریم‌های ایران لغو شد، جزئیات انتقال احتمالی پول‌ها را بررسی کنند و در صورت عدم توافق، سایر جنبه‌ها را نیز مورد بحث قرار دهند.

این منبع در ادامه صحبت‌هایش به یونهاپ توضیح داد: «انتظار می‌رود این کارگروه‌ها عمدتاً درباره جزئیات روش پرداخت دارایی‌های ایران در صورت اعطای لغو تحریم‌ها از سوی ایالات متحده صحبت کنند. آنها ممکن است در مورد احتمال ازسرگیری واردات نفت از ایران پس از لغو تحریم‌ها نیز گفت‌گوهایی داشته باشند.»

بدهی کره جنوبی به ایران در ازای خرید میعانات گازی در دو بانک این کشور، مجموعاً به ارزش هفت میلیارد دلار است که از سپتامبر ۲۰۱۸ میلادی (شهریورماه ۱۳۹۷) به بهانه تحریم‌های آمریکا پرداخت نشده است.

هک دوربین‌های یک مرکز حساس نظامی در فلسطین اشغالی توسط «عصای موسی»

گروه هکری «عصای موسی»، بعدازظهر جمعه، تنها چند ساعت پس از انتشار تصاویری از هک دوربین‌های مداربسته در خیابان‌های فلسطین اشغالی، از هک دوربین‌های مداربسته اطراف شرکت صهیونیستی «رافائل» خبر داد.

عصای موسی با بیان اینکه این «تنها یک شروع است»، به دو زبان عبری‌ و انگلیسی نوشت که در آینده، تصاویری از دفتر و محل سکونت مقامات را منتشر خواهد کرد. رافائل یک شرکت صهیونیستی فعال در زمینه ساخت پدافند هوایی و تسلیحات نظامی برای ارتش تل‌آویو است.

این ویدئو در حالی منتشر می‌شود که این گروه هکری، بامداد امروز تصاویری از هک دوربین‌های مداربسته خیابان‌های فلسطین اشغالی منتشر کرده بود. عصای موسی که پیشتر نیز در حملات سایبری خود به نهادهای رژیم صهیونیستی موفق عمل کرده بود، در پیامی به دو زبان عبری‌ و انگلیسی تحت عنوان «ما با چشمان شما می‌بینیم»، نوشته بود: «ما سال‌ها، در هر لحظه و در هر قدم شما را زیر نظر داشتیم. این تنها بخشی از نظارت ما بر فعالیت های شما از طریق دسترسی به دوربین‌های مدار بسته داخلی است. گفته بودیم در حالی که تصورش را هم نمی‌کنید، شما را هدف قرار خواهیم داد.»

گروه هکری عصای موسی پیشتر نیز فایل‌هایی شامل اطلاعات جزئی از صدها نظامی عضو ارتش رژیم اشغالگر قدس و تصاویر شخصی از «بنی گانتز» وزیر جنگ این رژیم را در محیط «دارک نت» و «تلگرام» منتشر کرده بود. این اولین بار نبود که بنی گانتز هدف حمله سایبری قرار می‌گرفت. سرویس امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شاباک) نیز در ماه‌های اخیر اعلام کرده بود که نظافتچی خانه بنی گانتز وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اطلاعاتی را در اختیار یک گروه هکری قرار داده است.

روزنامه عبری‌زبان «هاآرتص» در ارتباط با جاسوس مذکور گزارش داده بود که او از وسایل خانه گانتز، از جمله رایانه او عکس گرفته و به منظور اثبات جدی بودنش تصاویر را برای نماینده گروه هکری «سایه سیاه» فرستاده است؛ گروهی که رسانه‌های عبری‌زبان مدعی شدند وابسته به ایران است. در بخشی از گزارش مذکور همچنین اشاره شده بود که این فرد امکان نصب بدافزاری را که اجازه دسترسی به رایانه گانتز را بدهد مطرح کرده بود.

این اولین بار نبود که رسانه‌‌های صهیونیستی، ادعای هدف قرار گرفتن گانتز را مطرح می‌کردند و انگشت اتهام را به سمت ایران می‌گرفتند. شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی در مارس سال ۲۰۱۹ خبر داده بود که «نداف آرگامان» رئیس شین‌بت جلسه‌ای محرمانه با گانتز داشته و در این جلسه به او گفته که تلفن همراه وی به دست افراد مرتبط با ایران هک شده است.

در آن زمان، گانتز با ادعای اینکه هیچ اطلاعات امنیتی در تلفن همراه وی وجود نداشته و هکرها نمی‌توانند از آن برای اخاذی از وی استفاده کنند، «یوسی کوهن» رئیس وقت سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) را به همکاری با نتانیاهو و تلاش برای تخریب چهره خود متهم کرد.

در ماه‌های گذشته نیز نهادها و شرکت‌های رژیم صهیونیستی، مکرر هدف حملات سایبری قرار گرفتند. روز هشتم آبان روزنامه «جروزالم‌پست» گزارش کرد که گروه هکری سایه سیاه سرورهای شرکت اینترنتی رژیم صهیونیستی «سایبرسرو» (Cyberserve) را مورد حمله هکری قرار داده و آن را از دسترس خارج و تهدید به افشای اطلاعات آن کرده است.

تعلیق کمک‌های نظامی آمریکا به مصر

برخی رسانه‌ها از تصمیم دولت آمریکا به ریاست «جو بایدن» برای تعلیق کمک نظامی به مصر خبر دادند.

سه منبع آگاه به «رویترز» گفتند که دولت بایدن از ارائه ۱۳۰ میلیون دلار از کمک‌های نظامی به مصر به دلیل نگرانی‌های حقوق بشری، خودداری می‌کند.

«آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا در ماه سپتامبر هشدار داده بود، اگر مصر به شرایط خاص مربوط به حقوق بشر توجه نکند، این کمک‌ها متوقف خواهد شد.

گروه‌های حقوق بشر از دولت آمریکا خواسته بودند تا کل ۳۰۰ میلیون دلار کمک مالی نظامی خارجی به دولت «عبدالفتاح السیسی» رئیس‌جمهور مصر را مسدود کند.

به نوشته رویترز، یک منبع مطلع در این‌باره توضیح داد که اعضای کنگره آمریکا در مورد تصمیم دولت برای خودداری از کمک‌ها، که ۱۰ درصد از ۱.۳ میلیارد دلاری را تشکیل می‌دهد که انتظار می‌رود مصر در سال جاری از آمریکا دریافت کند، مطلع شده‌اند.

این منبع گفت که تاکنون هیچ برنامه‌ای برای متوقف کردن بقیه این کمک‌ها وجود ندارد.

سناتور دموکرات «کریس مورفی» از این تصمیم استقبال کرده و گفت که السیسی نتوانسته «شرایط حقوق بشر محدود و کاملا قابل دستیابی» دولت را برآورده کند.

به نوشته رویترز، مورفی در بیانیه‌ای تصریح کرد: «این پیام مهمی را به خارج از کشور ارسال می‌کند که ما از تعهد خود به حقوق بشر با عمل حمایت خواهیم کرد و روزهایی که دیکتاتورها چک‌های سفید از آمریکا دریافت می‌کنند، گذشته است.»

وزارت امور خارجه هنوز به درخواست برای اظهارنظر درباره تعلیق این کمک نظامی پاسخ نداده است.

افشاگری نفتالی بنت درباره تهدید شدنش توسط نتانیاهو

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در سخنانی فاش کرد که نخست‌وزیر سابق این رژیم در جریان گفت‌وگوهای ماه مه گذشته درباره تشکیل دولت، او را تهدید کرده بود.

به گزارش روزنامه القدس العربی، نفتالی بنت، نخست‌وزیر دولت رژیم صهیونیستی در سخنانی اظهار کرد که در جریان گفت‌وگوهای ماه مه گذشته درباره تشکیل دولت این رژیم توسط بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر سابق اسرائیل تهدید شده است.

بنت در این باره تصریح کرد: زمانی که نتانیاهو متوجه شد، به او اجازه نخواهم داد اسرائیل را به سمت برگزاری انتخابات برای پنجمین بار سوق دهد، من را تهدید کرد و گفت: گوش کن؛ فهمیده‌ام چه در سر داری، بنابراین بدان که من تمامی ابزارهایی را که در اختیار دارم علیه تو به کار خواهم گرفت و هواپیماهای بدون سرنشین را به سراغت میفرستم و خواهیم دید که چه اتفاقی رخ می‌دهد.

وی ادامه داد: نتانیاهو درباره ارتشش متشکل از گروه‌هایی در اینترنت و افراد وابسته به او در رادیو و تلویزیون و همچنین شبکه‌های اجتماعی صحبت می‌کرد.

بنت گفت: متوجه شدم که همه چیز بر عهده خودم است و اگر تصمیمی نگیرم، اسرائیل از وضعیت موجود خارج نخواهد شد.

وی با اشاره به محاکمه نتانیاهو به اتهام فساد نیز افزود: نمی‌خواهم شاهد این باشم که نتانیاهو در زندان است، چون این تصویر خوبی برای او و شهروندان اسرائیل نیست.

توضیح رسانه امنیتی عراق درباره حمله راکتی به فرودگاه بغداد

بخش رسانه امنیتی عراق حمله راکتی صبح روز (جمعه) به فرودگاه بغداد را تایید و اعلام کرد که نیروهای امنیتی این کشور به سرنخ‌هایی از عاملان این حمله دست یافته‌اند.

به گزارش سایت النشره لبنان، بخش رسانه امنیتی عراق وابسته به وزارت دفاع این کشور در بیانیه‌ای درباره حمله راکتی صبح امروز به فرودگاه بین‌المللی بغداد اعلام کرد: باندهای تروریستی صبح امروز اقدام به هدف قرار دادن فرودگاه بغداد با شلیک شش راکت کاتیوشا کردند.

در این بیانیه آمده است: راکت‌های شلیک شده به پارکینگ هواپیماهای خطوط هوایی عراق اصابت کرد و منجر به وارد شدن آسیب به دو هواپیما شدند.

رسانه امنیتی عراق درباره اهداف این حمله نیز تاکید کرد: این اقدام تروریستی با هدف تضعیف تلاش‌های دولت برای احیای نقش منطقه‌ای عراق و همچنین تضعیف تلاش‌های خطوط هوایی عراق برای پیشی گرفتن از کشورهای دیگر در زمینه حمل و نقل و ترافیک هوایی و افزایش چالش‌های آن صورت گرفته است.

در ادامه این بیانیه آمده است: به محض اطلاع از این اقدام تروریستی، دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی عراق، تحقیقات خود را آغاز کرده و موفق به کشف سه راکت شلیک نشده در داخل یک سکوی پرتاب راکت در منطقه "ابو غریب" شدند. همچنین سرنخ‌های مهمی از جنایتکاران برای دستگیری و محاکمه‌شان به دست آمده است.

این بیانیه پس از آن صادر شد که یک منبع امنیتی عراقی، صبح امروز اعلام کرد، فرودگاه بین‌المللی بغداد هدف حمله راکتی قرار گرفت.

در نتیجه این حمله، یک هواپیمای مسافربری که در فرودگاه پارک شده بود، آسیب دید.

در همین حال، الفرات نیوز نیز به نقل از یک منبع امنیتی عراقی از سرنگونی یک پهپاد خبر داد که قصد حمله به فرودگاه بغداد و پایگاه نیروهای آمریکا در این فرودگاه را داشته است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: مذاکرات وین جنگ یمن بودجه 1401 روابط ایران و روسیه اومیکرون تحولات خاورمیانه تحولات سوریه تحولات عراق تحولات یمن تحولات افغانستان ایران و آمریکا برجام عربستان اسرائیل مذاکرات وین جنگ یمن بودجه 1401 روابط ایران و روسیه اومیکرون ایران و کره جنوبی رسانه امنیتی عراق فرودگاه بغداد رژیم صهیونیستی فلسطین اشغالی کمک های نظامی هک دوربین حمله راکتی نفتالی بنت نخست وزیر تعلیق کمک نشست کاری عصای موسی گروه هکری تحریم ها حقوق بشر پول ها کمک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۰۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اکثر آمریکایی‌ها به نتانیاهو اعتماد ندارند

براساس نظرسنجی یک مرکز تحقیقات آمریکایی، بیشتر آمریکایی‌ها به نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعتماد ندارند.

به گزارش ایسنا مرکز تحقیقات آمریکایی «پیو» یک نظرسنجی با مشارکت ۳۶۰۰ آمریکایی در دوره بین یک آوریل تا هفت آوریل انجام داد که نشان داد ۵۳ درصد آمریکایی‌ها اعتماد زیادی به توانایی بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای اتخاذ اقدام درست درباره امور جهانی ندارند یا اعتمادشان را به وی در این خصوص از دست داده‌اند. از این بین ۲۵ درصد به هیچ وجه به نتانیاهو اعتماد ندارند.

طبق گزارش معا، به گفته این مرکز، تعداد آمریکایی‌هایی که به نتانیاهو اعتماد ندارند از سال ۲۰۲۳ تاکنون ۱۱ درصد افزایش یافته است و این شامل افزایش هشت درصد افرادی است که اصلا به نتانیاهو اعتماد ندارند. در حالی که حدود یک چهارم آمریکایی‌ها (۲۶درصد) در سال ۲۰۲۳ گفتند که هرگز چیزی درباره او نشنیده‌اند، این رقم در سال جاری ۱۵درصد بود.

از زمان جنگ غزه، رژیم صهیونیستی مرتکب کشتارهای زیادی در حق ملت فلسطین شده است طوری که این رژیم برای نخستین بار در مقابل دیوان بین‌المللی دادگستری به جرم نسل کشی در غزه قرار گرفت.

کشتارهای غزه و موضوع اسرای صهیونیستی که توسط جنبش حماس در غزه اسیر شده‌اند، موجب انتقادات داخلی و خارجی زیادی از نتانیاهو شده است. نتانیاهو با وجود اینکه به هیچ کدام از اهدافش در جنگ غزه نرسیده است همچنان به این جنگ ادامه می‌دهد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دانشگاه کلمبیای آمریکا دانشجویان حامی فلسطین را تهدید به تعلیق کرد 
  • دانشگاه کلمبیای آمریکا دانشجویان حامی فلسطین را تهدید به تعلیق از تحصیل کرد
  • حمله توپخانه‌ای حزب‌الله به پایگاه نظامیان صهیونیست در «کفرشوبا»
  • حمله جدید حزب الله به پایگاه نظامی در عرب العرامشه
  • وزیر دارایی اسرائیل «نتانیاهو» را تهدید کرد
  • وزیر خارجه رژیم صهیونیستی: اگر به توافق برسیم، عملیات در رفح تعلیق می‌شود
  • اگر به توافق برسیم، عملیات در رفح تعلیق می‌شود
  • حمله‌ ترکیبی حزب‌الله به مقر فرماندهی نظامی صهیونیستی در شمال فلسطین اشغالی
  • اکثر آمریکایی‌ها به نتانیاهو اعتماد ندارند
  • شهادت یک عضو دیگر حزب الله در جنوب لبنان + عکس